Aarni ei ole saanut vielä muita viljoja kuin riisiä ja tattaria. Rieskat syntyvät siten, että teen riisipuuron paketin ohjeen mukaan, sekoitan valmiiseen puuroon vähän kookosöljyä, tattarijauhoja ja raastettua omenaa tai päärynää, taputtelen satsista rieskoja pellille ja paistan niitä 200 asteessa reilun vartin. Nämä säilyvät hyvinä jääkaapissa muutaman päivän, joten aamulla tarvitsee vain lämmittää rieskaa puoli minuuttia mikrossa ja aamiainen on valmis.
perjantai 18. tammikuuta 2013
Puurorieskaa!
Aarni ei ole saanut vielä muita viljoja kuin riisiä ja tattaria. Rieskat syntyvät siten, että teen riisipuuron paketin ohjeen mukaan, sekoitan valmiiseen puuroon vähän kookosöljyä, tattarijauhoja ja raastettua omenaa tai päärynää, taputtelen satsista rieskoja pellille ja paistan niitä 200 asteessa reilun vartin. Nämä säilyvät hyvinä jääkaapissa muutaman päivän, joten aamulla tarvitsee vain lämmittää rieskaa puoli minuuttia mikrossa ja aamiainen on valmis.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Haukkaako Aarni tuosta kiekosta, vai murusteletko palasia?
VastaaPoistaImeskelee ja murustaa pieniksi paloiksi joita sitten kauhoo suuhunsa, ja kai sitä vatsaankin asti menee. :) Nämä on tosi pehmeitä rieskoja, jotka siis hajoavat pieneksi helposti.
VastaaPoistaTäytyykin kokeilla :) Meillä puurosta yökitään kovin.
VastaaPoista