sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Sormiruokailijan kasvispihvit

Kasvispihvit menossa uuniin
Mietin, miten Aarnin ruokaan saisi ujutettua runsaasti rautaa sisältävää persiljaa. Mieleen tuli montakin ideaa, tässä niistä yksi. Näihin voi vaihdella kasviksia, juureksia ja yrttejä tosi monipuolisesti. Meillä menee tällä hetkellä ehkä yksi pihvi yhdellä aterialla (hävikki huomioiden) joten näitä kannattaa laittaa pakkaseenkin.

n. 9 pihviä:

2 dl vettä
2 dl kaurahiutaleita
1 kananmuna
pari porkkanaa
puolikas kesäkurpitsa
yksi peruna
pieni valkosipulinkynsi
puoli punttia tuoretta persiljaa

Sekoita vesi ja kaurahiutaleet, annan turvota sen aikaa kun raastat perunan, porkkanat, kesäkurpitsan ja valkosipulin. Lisää ne joukkoon kananmunan ja persiljasilpun kanssa. Painele pihveiksi pellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa 200 asteessa noin puoli tuntia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti